Vaakgestelde vragen

Zoeken

Wat wil je weten?

Onderwerpen

Mijn account

Je kan op de hoofdpagina registreren of bovenin de balk direct met Facebook inloggen. Je hoeft dan een stuk minder informatie in te voeren.
Registreren op Deeting.nl is volledig gratis.
Als gratis lid mag je 3 foto's uploaden. Als Premium lid mag je maar liefst 30 foto's uploaden. De foto's mogen maximaal 2MB groot zijn en moeten een JPG, GIF of PNG bestand zijn.
Neem even contact met ons op. We kunnen dan, op een andere wijze je emailadres verifieren en je account voor je handmatig activeren.
Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom je niet kan inloggen:

- Je probeert in te loggen met een gebruikersnaam in plaats van emailadres
- Het wachtwoord waarmee je probeert in te loggen Vraag hier je wachtwoord opnieuw op
- Bij het kopieren/ plakken van je wachtwoord uit een email is er een spatie meegekomen (komt vaak voor!)

Als geen van deze redenen van toepassing zijn, en je nog steeds niet kan inloggen, neem dan even contact met ons op.
Ja, je kan je gewoon helemaal gratis inschrijven. Als je meer dan de gebruikelijke functionaliteiten wilt hebben of je wilt Deeting.nl financieel helpen kan je een Premium account afnemen voor een bepaalde tijd. De kosten voor een premium account zijn vanaf € 2,- per maand.
Dit kan door bij 'Mijn Profiel' rechtsonderaan op 'Account verwijderen' te klikken.
Nadat je dat gedaan hebt moet je je verwijdering nog wel even door een klik op een link in je email bevestigen.
Wij doen ons best om je account zo snel mogelijk te activeren. Dit doen we handmatig. Tot die tijd kan je nog even geen berichten versturen/ vrienden uitnodigen en andere communicatieve zaken. Zo houden we Deeting.nl schoon van spammers.

Doorgaans duurt het uiterlijk 24 uur voordat je profiel goedgekeurd is. In het weekend kan dat wat langer zijn. Wij proberen op zondag niet te werken.
Je persoonsgegevens worden nooit verkocht aan derden. Wij nemen je privacy erg serieus.
Daarnaast sturen we je niet ongevraagd mail, en bij al onze mails zit een uitschrijflink zodat je in 1 klik direct mails kan laten stoppen.

Andere gebruikers

Als je word lastiggevallen kan je deze persoon blokkeren en als je wilt melding doen van het lastigvallen. Je kan melding doen van dit misbruik door op het driehoekige waarschuwingsbord onder de foto van de gebruiker op zijn/haar profiel te klikken.

Zodra je dit hebt gedaan is die persoon direct geblokkeerd van het uitvoeren van communicatie rechtstreeks aan jou. Als er meerdere meldingen of blokkades over een persoon binnenkomen kan het voorkomen dat wij deze persoon uiteindelijk de toegang tot onze site volledig ontzeggen.

De persoon in kwestie ontvangt geen bericht van jouw melding.
Deze kan je melden met het driehoekige waarschuwingsbord onder de foto van de gebruiker op zijn/haar profiel. Ondanks dat we alle accounts handmatig controleren kan het helaas zo zijn dat er toch een spammer is.

Zodra je melding hebt gedaan van een spammer gaan wij deze melding controleren en de persoon van de site verwijderen als dit inderdaad het geval is. Bij je melding kan je in een kort stukje uitleggen waarom jij denkt dat deze persoon een spammer is. Dat helpt ons enorm.

Tips en trucs

In je Inbox mag je als gratis lid maximaal 25 berichten hebben. Als je deze grens overschrijd kan je zelf geen berichten meer versturen tot je je inbox hebt opgeschoond. Als Premium lid mag je maximaal 500 berichten in je Inbox hebben.

De outbox / verzonden items is voor iedereen hetzelfde: Je mag maximaal 50 berichten in je outbox / verzonden items hebben staan. Je kan deze zelf opschonen, maar als er meer dan 50 berichten in staan worden de oudste berichten 's nachts voor je verwijderd tot je er weer maximaal 50 hebt.
Je kan op je profiel of op het forum een link plaatsen door deze code te gebruiken:

[ url=http://www.google.nl]Google[/url]

Laat dan bij de eerste [url wel de spatie weg. Deze staat hier in het helpdesk antwoord omdat er hier anders een link komt te staan :)
Je profiel voortgang is afhankelijk van deze vragen. Elk van deze vragen is goed voor 5% voortgang:

Opleiding?
Status (single, niet single, etc)?
Rook je?
Heb je kinderen?
Wil je kinderen?
Heb je huisdieren?
Naar welke muziek luister je graag?
Wat doe je voor werk?
Hoe deel je je ideale date in?
Wat vind je belangrijk in een relatie?
Wat moeten we verder nog over je weten?

De overige 40% van je profiel voorgang wordt gegeven zodra je een foto plaatst.
Het doel van de profiel voortgang is, om zo veel mogelijk volledige profielen te stimuleren.
Het kan zijn dat je foto te groot is (maximaal 2 MB) of niet het jusite bestandformaat. We accepteren JPG, GIF en PNG bestanden. Het kan ook zijn dat je het maximaal aantal foto's al hebt geupload.

Is je foto van een toegestane grootte en het juiste bestandstype, maar kan je alsnog niet uploaden? Neem dan even contact met ons op.

Veiligheid

Geef nooit je e-mailadres, skype adres, bankrekening, prive adres, en dat soort dingen meer zomaar aan een wildvreemde. Als mensen plotseling om allerlei persoonlijke gegevens vragen meld ze dan met het waarschuwingsbord links op zijn/ haar profiel. Dit kan best wel eens niet in de haak zijn, en dat willen wij graag uitzoeken.

De persoon in kwestie ontvangt geen bericht van jouw melding.
Vrijwel alle leden op onze site spreken Nederlands. Ondanks onze 100% profielcontrole kan er iemand door glippen die minder fijne bedoelingen heeft met ons berichten systeem.
Meld dus deze persoon met het waarschuwingsbord links op zijn/haar profiel. Zodra wij je melding binnen krijgen gaan we hier mee aan de slag.

De persoon in kwestie ontvangt geen bericht van jouw melding.
Op onze site kunnen wij je enigszins beschermen. Buiten onze site hebben wij geen enkele invloed en ben je overgeleverd aan een stuk minder bereikbare dienstverleners (zoals skype, e-mail, noem maar op).

Wij adviseren om minstens 2 tot 3 weken te wachten voordat je met iemand contact hebt buiten onze site om. Dit doen we niet om je hier te houden of vanuit eigen oogmerk, maar uitsluitend om je te beschermen.

Privacy

Ga boven in het scherm naar instellingen. Het eerste vinkje gaat direct over je foto op de hoofdpagina. Als je dit vinkje uit zet wordt je foto op de hoofdpagina niet meer weergegeven.
Nee, zowel de profielen, foto's als alle andere content is voor zoekmachines verborgen.
We vinden je privacy erg belangrijk, en hebben daarom alle pagina's met content die jij hebt geschreven (profiel, weblog, forum, etc.) verborgen voor de zoekmachines.